Stylat av Alvhem

Att sälja sitt hem är ofta den största affär som görs i livet. Det är mycket pengar, tid och engagemang inblandade och är det någon gång ditt hem ska vara sitt allra bästa jag, så är det nu.

DIN BOSTADS 15 MINUTES OF FAME

Att styla inför försäljning handlar inte på något sätt om att dölja det som är mindre bra utan snarare om att framhäva det som är alldeles extra bra. Du som gjorde bostadsaffärer och träffade stylister under tidigt 2000-tal kanske kommer du ihåg alla poppigt gröna limefrukter som låg i ett fat på diskbänken? Och råden om att plocka bort personliga ting? Vi vågar lova att det har hänt en hel del i branschen sen dess.

Det är helt enkelt dags för din bostads 15 minutes of fame!

SÅHÄR GÅR DET TILL

Du har precis träffat en av våra mäklare och ni har kommit fram till ett bra upplägg och en tidplan. Förmodligen har du även fått förslag på vilken stylist du ska träffa inför din bostadsförsäljning.

Här på Alvhem arbetar vår inredningsstylist Kristina Cuvier och hennes expertis är att avgöra vad som kommer att få ditt hem att sticka ut och visas sig från sin allra bästa sida, både på bild och senare på visning.

En försäljningsstyling kan bestå av allt från en konsultation till en fullstyling av ett helt tomt hem. Allt beroende på utgångsläget. Strax efter ditt möte med mäklaren tar Kristina, eller någon av våra andra stylister som vi samarbetar med, kontakt med dig för ett möte i ditt hem. Mäklaren har ofta lämnat över ett ordentligt underlag i form av bilder eller filmer och du behöver inte förbereda något inför mötet.

KONSULTATION

Som vi nämnde ovan så avgör utgångsläget vilken typ av styling som behövs.

En konsultation är den mest grundläggande av stylingformerna vi erbjuder, den ingår dessutom när du väljer att sälja med oss.
Vid den går Kristina igenom rum för rum – allt medan du antecknar – och ger tips och råd kring förbättringsåtgärder som du själv kan åstadkomma.

Behöver du införskaffa nya möbler, ny belysning eller textilier är du välkommen till vår butik på Södra vägen 51 där du har 15% rabatt på hela sortimentet, hela vägen fram till affären är klar.

Vill du inte styla ditt hem själv utan behöver proffshjälp, har vi flera olika alternativ som Kristina kan presentera när ni ses. Då ingår alla möbler och detaljer, som vi både kör dit och tar tillbaka till vårt stylinglager, när bostaden är såld.
En försäljningsstyling är avdragsgill, precis som mäklararvodet. Det kan vara bra att känna till.

STYLAT AV ALVHEM

Här nedan har vi samlat bilder från stylingar vi har gjort.

Inspiration & kunskap

Hemma hos

Hemma hos Johanna Bradford – från en annan vinkel

Inredning

Hemma hos Krish och Vijay

Inredning

Nytt hem, ny trädgård