Oscar Fredrik

Plantagegatan 13

Precis vid foten av Göteborgs vackraste kyrka byggs i detta nu fyra vindslägenheter med studiokaraktär. Lägenheterna har platsbyggda, exklusiva kök från Kvänum, golv i Douglasgran och en nyinstallerad hiss tar dig bekvämt upp till sjätte våningen. Kort sagt: ett extraordinärt boende som gamle kung Oscar Fredrik II hade trivts i. Vi har döpt lägenheterna efter hans fyra barn. Inflyttningsklart hösten 2022.

Mäklare

Tony Henschel

Fastighetsmäklare i Linnéstaden

0766-44 66 13 | tony@staging.alvhem.com

Extra kontakt

Sara Wibréus

Fastighetsmäklare i Linnéstaden, Lorensberg och Nedre Johanneberg

0766-44 66 15 | sara@staging.alvhem.com

Område

Linné

Linnéstaden betraktas som en av Göteborgs mest attraktiva stadsdelar. Kanske beror det på det rika utbudet av kaféer, restauranger och små, personliga butiker inom bland annat mode, inredning, skönhet och hälsa samtidigt som närheten finns till Slottsskogen, Änggårdsbergen och Botaniska Trädgården.

Om området

Vi hjälper dig att inreda ditt drömhem

Ta hjälp av våra inredningsexperter för att skapa ditt drömhem. Tillsammans utformar vi personliga och vackra rum där liv och drömmar får ta plats. Vi startar alltid med ett hembesök och följer sedan upp med en konsultation i butiken.

Skriv in dig i vårt spekulantregister för att få reda på när hem som passar dig kommer ut till försäljning.
Spekulantregister

VI VÄRDESÄTTER DITT HEM

Planerar du att flytta eller funderar du på vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!

Jag godkänner att mina kontaktuppgifter sparas, läs mer om vår dataskyddspolicy här.