Sandra Guerrero

Fastighetsmäklare i Linnéstaden
0766-44 66 11 | sandra@staging.alvhem.com

För mig är familjen viktigast, så att börja med en anekdot om min mamma känns som en bra utgångspunkt. Mamma skrattar alltid när jag ivrigt berättar att jag låtit måla om sovrummet hemma för fjärde gången inom loppet av några månader. Eller när jag är lyrisk över ett riktigt kap till lampa jag har hittat på loppis.

I Norrland, där jag kommer ifrån, ”rustar” man kåken vart femtonde år och ska en designklassiker recenseras blir den kort – å va ä dä för nå la? Om norrlänningarnas ledord är praktiskt och prisvärt, är mina ledord kreativitet, design och gedigna material. Mina spanska rötter visar sig sällan i inredningssammanhang, dock i min tro på mig själv och min sociala kompetens. Frågar du min hund, Ramón, så skulle han nog även addera flamencon som alltid ljuder från högtalarna på väg in till kontoret.

”Där jag kommer ifrån ”rustar” man kåken vart femtonde år”

Som en av Alvhems grundare år 2007, är det med stor stolthet jag blickar tillbaka på åren som gått. Att ha lämnat de större ”mäklarfabrikerna” där kvantitet värderades högre än kvalitet, för att istället satsa på en dröm där människan står i fokus, är något jag önskar flera vågade göra. Essensen i mäkleri har för mig aldrig varit snabba avslut och många affärer.

Drivkraften har snarare alltid varit de livshistorier som möts i de drömhem vi förmedlar, människorna vars vägar korsas för en liten stund, på väg mot nya äventyr och på väg hem. Jag ser det som vårt ansvar att vårda och ta hand om dessa sekelskifteshem. Som en del av Alvhems kreativa team av inredare, fotografer, hantverkare, formgivare och mäklare, känner jag mig trygg och motiverad att skapa den bästa upplevelsen för alla som vänder sig till oss. När all den sammantagna kunskapen samspelar, det är då vi når det slutresultat som vi är så stolta över.

Hemma hos

Hemma hos Sandra – hundliv i huset vid havet

Knappt en timmes bilfärd från Göteborgs stenarkipelag når vi Hallands sandstränder och det vita, putsade huset på höjden med utsikt...

Läs mer

Hem jag förmedlat

Såld
Kastellgatan 12A

Linnéstaden

115 kvm

4 rum och kök

Såld
Kastellgatan 8A

Linnéstaden

93 kvm

3 rum och kök

Såld
Värmlandsgatan 32

Linnéstaden

110 kvm

3.5 rum och kök

Såld
Kastellgatan 17A

Linnéstaden

114 kvm

4 rum och kök

Såld
Värmlandsgatan 28

Linnéstaden

96 kvm

3 rum och kök

Såld
Kastellgatan 15B

Linnéstaden

37 kvm

1 rum och kök