Magnus Josefsson

Fastighetsmäklare villor
0766-44 55 38 | magnus@staging.alvhem.com

Jag kunde lika gärna blivit besiktningsman, fotograf, inredare eller copywriter (som jag faktiskt har utbildat mig till). Eftersom jag brinner för samtliga steg som ingår i processen av att förmedla en bostad så föll det sig helt naturligt att bli mäklare, där får jag ju chansen att vara med och påverka alla de bitar som intresserar mig. Samtidigt som man får förmånen att hjälpa människor med en av deras viktigaste affärer i livet, det känns både stimulerande och inspirerande.

”Jag går till jobbet varje dag med ett leende på läpparna”

Har arbetat som mäklare i drygt 15 år nu och som det känns nu blir det nog 15 år till, för detta är det roligaste jag vet och jag går till jobbet varje dag med ett leende på läpparna. Mitt huvudfokus är äldre, vackra hus i klassiska stadsdelar i Göteborg såsom Örgryte, Bagaregården, Kålltorp, Landala Egnahem, Änggården, Kungsladugård och Johannebergs villastad m.fl. Samt givetvis fastigheter i liknande områden runt om Göteborg med omnejd, för vackra hus åker jag gärna långt!
Dessa hus kan jag med min erfarenhet och gedigna kunskap, tillsammans med Alvhems väl beprövade och framgångsrika koncept, ta fram den fulla potentialen i.

Min filosofi är att varje ny kontakt kan vara inledningen på en livslång affärsrelation och därför agerar jag utifrån det i allt jag gör. Jag har genom åren haft många återkommande kunder och det är väldigt roligt att få följa dem genom livets olika faser, samtidigt som det är ett kvitto på att de är nöjda med min insats.

För mig är alla lika viktiga oavsett om man är säljare, köpare, nyfiken förälder eller en spekulant som bara vill lära sig mer om hur det går till vid en bostadsaffär. Så oavsett om ni behöver hjälp och råd i ert livs största affär eller bara vill ställa en enkel fråga är ni välkomna att kontakta mig!

Hemma hos

Vissa saker tar lite längre tid…

För oss tog det till exempel 13 år att hitta den perfekte husmäklaren...

Läs mer

Hem jag förmedlat

Såld
Hyvelmästaregatan 9

Björkekärr

137 kvm

6 varav 3 sovrum

Såld
Fyradalersgatan 18

Änggården

142 kvm

5 varav 4 sovrum

Såld
Egnahemsplatsen 6

Landala Egnahem

88 kvm

4 varav 3 sovrum

Såld
Solbänksgatan 36

Änggården

186 kvm

8 varav 4-5 sovrum

Såld
Slingergatan 11

Toltorpsdalen

154 kvm

7 varav 4 sovrum

Såld
Kutterspånsgatan 17

Björkekärr

192 kvm

9 varav 6-7 sovrum