Jim Wetterling

VD / Fastighetsmäklare
0766-44 66 17 | jim@staging.alvhem.com

Att arbeta som mäklare och ha förmånen att få besöka alla dessa underbara hem och trevliga ägare är verkligen något extra. Att sälja eller köpa en bostad är ett av de största besluten man tar i sitt liv och att få hjälpa till med det gör att man känner sig hedrad och inte annat kan än att göra sitt yttersta för att alla inblandade ska bli nöjda. En del lägenheter är helrenoverade med sann snickarglädje medan andra behöver lite hjälp på vägen, och den vägledningen står jag gärna för då inredning är ett stort intresse. Jag har helt enkelt ett kanonjobb! Jag är intresserad av i stort sett alla fastigheter; lägenheter, hus, lador, fabriker, torp…

”Jag har helt enkelt ett kanonjobb!”

För mig är det avkoppling att spackla en vägg, renovera ett kök eller lägga ett golv. Så efter många år som egenföretagare inom elektronikbranschen bestämde jag mig för att börja studera till mäklare. Under två års tid kombinerade jag arbete med studier. Det var en stor lättnad när jag fick min mäklarexamen och äntligen kunde börja min nya yrkesbana.Jag började jobba på ett av de stora mäklarföretagen i staden men efter drygt ett år fick jag ett samtal av Nils som erbjöd mig en tjänst på Alvhem. Något som absolut inte gick att motstå och nu – några år senare – är jag med som delägare i företaget och stormtrivs! Idag är jag dessutom pappa till två små härliga tjejer, så fritiden går till familjelivet. Jag har förmånen att få bo i en vacker sekelskifteslägenhet på Kastellgatan som jag och min sambo totalrenoverat in i minsta detalj, där finns inget som lämnats åt slumpen. Det är lite det jag gillar och det som får mig att slappna av; renovera, måla eller bygga nytt.

Ett intresse som vuxit enormt under åren på Alvhem är byggnadsvård. Idag har det nått den grad då jag inte längre vet om det är hälsosamt. Så fråga mig gärna om byggnadsvård och renoveringstips! Ligga på soffan är alltså inget för mig, då blir jag rastlös, och det är kanske därför vi även köpt en liten sommarstuga – ett ruckel – som sakta men säkert kommer att förvandlas till något alldeles extra.

Hem jag förmedlat

Såld
Bäckegatan 28A

Gamla Masthugget

59 kvm

2 rum och kök

Såld
Skanstorget 7

65 kvm

3 rum och kök

Såld
Kastellgatan 20A

111 kvm

3.5 rum och kök