Christina Arnesdotter

Fastighetsmäklare i Bagaregården och östra centrum
0731-58 65 55 | christina@staging.alvhem.com

Jag är uppvuxen i Bollebygd och efter ett antal år utomlands (USA, Kanada och Japan) hamnade jag i Jonsered där jag bor idag. Jonsered är fantastiskt; ett gammalt brukssamhälle uppbyggt av skotten William Gibson under 1800-talets mitt. Jag bor i en lägenhet från 1860 och på lördagarna kan jag stå i köksfönstret och titta på brudparen som kommer ut från kyrkan bredvid. Efter snart tjugo år här så är det snart dags att dra mig in mot stan. Gå långa promenader i skogen, plocka svamp och bär är inget för mig. Ge mig en bra sci-fi-serie så ses vi när jag jag sett klart den, en dag eller två senare. Däremot älskar jag att vara i min sommarstuga utanför Ulricehamn. Ulricehamn? Ja, kommer man från inlandet och är uppvuxen med sjöar, hagar och lövskog är det perfekta platsen. Otroligt vackert.

Som mäklare har jag arbetat sedan 2007. Bestämde mig efter att ha varit formgivare i tio är att det var dags att göra något nytt. Jag valde mellan att bli mäklare eller trädgårdsmästare. Jag är så glad att det blev mäklare – jag tycker ju inte om att vara utomhus när det regnar. Största anledningen till att jag blev mäklare för att jag älskar hem. Ända sedan jag var liten har jag ”flyttat in” i hus jag sett och tyckt om. Jag möblerar, renoverar och ändrar om – även om det är ett hus jag bara åkt förbi med bilen någon gång.

”Jag valde mellan att bli mäklare eller trädgårdsmästare”

Jag har under mina år jobbat främst i Bagaregården. Detta är ett fantastiskt område. Mitt emellan innerstad och natur. Vackra landshövdingehus och känsla av småstadsidyll. Enormt trevliga människor. Kan man bo bättre?

Att arbeta på Alvhem har varit som att komma hem. Det är svårt att förklara känslan att gå in på kontoret i Linné och det luktar nybakat bröd (Gunilla är fantastisk) och man möts av hundar (jag som trodde att jag inte tyckte om hundar, men när Ragge kommer gruffande smälter mitt hjärta). Kontoret är vackert och ombonat. Att alla som jobbar här trivs märks så väl.Det är en skön, uppsluppen stämning. Jag är så glad att vara en Alvhemmare.

Hem jag förmedlat

Såld
Waernsgatan 3B

Bagaregården

74 kvm

3 rum och kök

Såld
Stockholmsgatan 1A

Bagaregården

82 kvm

3 rum och kök

Såld
Riddaregatan 19C

Bagaregården

38 kvm

1 rum och kök

Såld
Storkgatan 6N

Bagaregården

87,9 kvm

3 rum och kök

Såld
Solrosgatan 6C

Kålltorp

36 kvm

1 rum och kök

Såld
Kungälvsgatan 7A

Bagaregården

76 kvm

2.5 rum och kök