Anna Wählisch

Fastighetsmäklare i Vasastaden och Nedre Johanneberg
0766-44 64 65 | anna@staging.alvhem.com

Jag har varit verksamt som registrerad fastighetsmäklare sedan år 2005. Född Göteborgare och tro mig, jag kan min stad! Med över ett decenniums erfarenhet inom mäkleriet vilar nu en stor kunskapsbank hos mig både inom juridik, byggnadsteknik och försäljning. Min passion ligger i historia och inredning! Om du frågar min familj har allt för många sommardagar gått åt för att besöka alla tänkbara slott och herrgårdar både i Sverige och utomlands. Näst på önskelistan står ett besök i Hampton Court Palace sydväst om London, kanske det mest betydande herresätet under Tudorperioden och där byggnaderna fortfarande finns kvar, i ett ypperligt skick bör tilläggas, från både 1500- och 1600-tal.

”Född Göteborgare och tro mig, jag kan min stad!”

Efter att ha tillbringat över ett årtionde på en av Göteborgs största mäklarfirmor var det som att få andas ut när jag klev in i Alvhems lokaler och samtidigt bli berikad med en vitamininjektion rakt in i hjärtat. Nu får jag omges med mäklarkollegor, inredare och begåvade fotografer vilka alla brinner för yrket.

Jag har stor respekt för att detta kan vara, och förmodligen är en av ditt livs största affärer. Med verkligt personligt engagemang kommer jag göra mitt yttersta för att det skall bli en så trygg och givande upplevelse som det bara är möjligt. Trygghetskänslan och att ditt hem är i bästa möjliga skick när det är dags att presentera hemmet offentligt är central, detta är alltså inte och kommer aldrig att bli ett hastverk.

Familj är viktig, mina flickor en gåva. Vi bor själva i Ekebäck i en lite sned Kaptensvilla från år 1897, vilka historier vårt hus ännu håller för sig själv. I trädgården lägger jag de timmar som blir över på dygnet. Just nu är det kulturväxter vilka triggar igång mig, växter som rimmar väl med vårt hems byggnadsår likt; Pimpernöt, Pestskråp, Gurkört, Kärleksört, Humle och som en självklarhet Pion. Det som förför mig är att en växt tar den tiden den behöver, den är svår om inte omöjlig att stressa på. Visst kan det vara fascinerade, men något som vågar ta tid på sig för att bli vacker. Under de bästa förutsättningarna kan en blommande buske eller varför inte ett träd bli alldeles makalöst. Vågar man ge sitt hem de bästa premisserna kan det bli alldeles underbart, inte bara för dig utan även för andra.

Hemma hos

Hemma hos Anna – mäklaren med gröna fingrar

Bland virrvarret av gator, gränder och prång i det fantastiskt mysiga området Ekebäck bor vår mäklare Anna tillsammans med...

Läs mer

Hem jag förmedlat

Såld
Vasagatan 23

Vasastaden

126 kvm

4 rum och kök

Såld
Haga Kyrkogata 18A

Vasastaden

55,5 kvm

2 rum och kök

Såld
Storgatan 21A

Vasastaden

103 kvm

3 rum och kök

Såld
Muraregatan 9

Vasastaden / Annedal

125 kvm

5 rum och kök

Såld
Haga Kyrkogata 18A

Vasastaden

101 kvm

3.5 rum och kök

Såld
Ålandsgatan 4

Nedre Johanneberg

85 kvm

2 rum och kök