Originaldetaljer att förälska sig i

Viktoria, Joakim & Sixten | Aschebergsgatan 7A

Lägenhet med utsikt över Vasaparken

Högt i tak, vackra stuckaturer, höga originallister och en maffig mörkgrön kakelugn – i det här hemmet finns det många detaljer att förälska sig i. I den ljusa, rymliga lägenheten med utsikt över Vasaparken bor Viktoria, Joakim, sonen Sixten (fyra månader) och hunden Melvin.

Här fick Sixten spendera sina första månader i livet, och det var här han firade sin första jul. Minnen som för alltid kommer finnas kvar i hemmets historia. För det är något speciellt med äldre hem där många levt. Minnena lever kvar i väggarna och det finns en varm känsla som inte går att hitta i nybyggda fastigheter.

En partner och ett bollplank

När familjen bestämde sig för att flytta fick vi äran att hjälpa dem med försäljningen. Det är inte första gången de säljer med oss och Viktoria ser oss mer som en partner än en mäklare. Någon hon kan bolla idéer med och få rådgivning av när det kommer till renoveringar och modern byggnadsvård.

Viktoria och Joakim kallar sig själva för “renoveringsnördar” och har under de senaste elva åren bott i och renoverat nio lägenheter. De tycker allra bäst om äldre hem från tider då man lade mer tid och kärlek på hantverk och detaljer än vad man gör idag. Våra mäklare har gedigen kunskap om äldre fastigheter och vet vad man ska tänka på för att inte renovera bort hemmets historia och själ. Det är något Viktoria ser som en stor styrka, och det är därför hon fortsätter sälja sina hem med oss.

“Det gör stor skillnad när lägenheten lyfts i Alvhems sociala medier, och man blir också väldigt stolt över att se sitt hem på deras Instagram. Det är som en kvalitetsstämpel att man gjort något bra.”
Slutpriset blev över förväntan

Just den här försäljningen gjordes innan lägenheten kom ut på marknaden. Det var en kvinna som ringt till vår mäklare Andreas för att prata om en annan lägenhet. Men Andreas förstod direkt att hon skulle älska familjens lägenhet och bjöd in henne på visning. Det blev den perfekta matchningen!

Viktoria hade satt olika nivåer för slutpriset – “här säljer vi” “här är vi nöjda” och “här är vi jättenöjda” och priset gick snabbt över den högsta nivån. Nu börjar ett nytt kapitel i familjens liv, och det fina hemmet de lämnar kommer fyllas av nytt liv, nya minnen och nya historier under många år framöver.

Vill du sälja ditt hem med oss?

Hör av dig till oss på info@staging.alvhem.com eller 031-757 06 20. Du är också varmt välkommen att komma förbi något av våra kontor eller butiken på Södra Vägen 51.

Hitta till oss.

VI VÄRDESÄTTER DITT HEM

Planerar du att flytta? Eller funderar du på vad din bostad är värd? Fyll i dina uppgifter så ringer vi upp dig så fort vi kan. Vi hörs!

Jag godkänner att mina kontaktuppgifter sparas, läs mer om vår dataskyddspolicy här.