Tony Henschel

Fastighetsmäklare i Linnéstaden
0766-44 66 13 | tony@staging.alvhem.com

Smaka på de här adresserna: Nordhemsgatan, Linnégatan, Plantagegatan, Majorsgatan. Här står sekelskifteshusen stolt på rad och kvarteren har anor från tiden då Oscar II var kung över Sverige – och Norge. Det är tveklöst ett privilegium att både få bo och arbeta i Göteborgs välbevarade innerstad.

Kalla mig gärna bostadsnörd. Jag slukar allt som har med hus och hem att göra:

  • När nya planer för stadsbyggandet diskuteras är jag given deltagare.
  • När Riksbanken kommer med ett räntebesked hänger jag vid datorn för att få informationen tidigt.
  • Nytt nummer av Residence på hallmattan och jag slänger mig i soffan och njuter.

”Jag ger mig inte förrän vi alla är nöjda med affären”

För dig som funderar på att förändra din bostadssituation – både du som ska sälja och du som är i köptagen – kan jag därför lova att du kommer att möta en maximalt engagerad mäklare som hjälper dig genom sälj- eller köpprocessen på ett effektivt och tryggt sätt. Och jag ger mig inte förrän vi alla är nöjda med affären.

Tro det eller ej, men jag har haft ett tidigare liv. Vägen till yrket som fastighetsmäklare har gått via sportreporter i Småland, art director på stor dagstidning och därefter tidningskonsult med uppdragsgivare i hela norra Europa.

När yrkeskarriären tog en ny vändning, fanns det flera paralleller mellan rollen som tidningsmakare och mitt nuvarande jobb. Som designer ville jag visa en attraktiv produkt som tilltalar många. Samma sak gäller på vår växande mäklarbyrå. Vi är inte nöjda förrän vi – tillsammans med kunden – har fått hemmet i bästa möjliga skick inför försäljningen.

Jag har en tillvaro utanför jobbet också, även om det i mitt fall inte krävs mer än ett par steg över gatan för att komma hem till familjen, som består av två ”vuxna” barn och en fru. För att rensa skallen efter en dag med trevliga – och krävande! – kunder tar jag gärna en tur med min Ducati, en italiensk bella donna på 620 kubik och 60 hästkrafter. Det är märkligt hur tankarna blir skarpare ju högre farten är. Ett par tre kvällar i veckan jagar jag de små ulliga gula bollarna. Jag är ankare i Mölndals Tennisklubbs H50-lag och den som står på andra sidan nätet har det jobbigt, jag lovar!

Hemma hos

Hemma hos Tony – tre steg från Paradise

Vi fångar Tony i farten. Eller i swingen, kanske man skulle kunna säga. Han är på väg till ett av veckans många tennispass...

Läs mer

Hem jag förmedlat

Såld
Nordhemsgatan 18B

Linnéstaden

37 kvm

1 rum och kök

Såld
Fjärde Långgatan 28A

Linnéstaden

65 kvm

2 rum och kök

Såld
Andra Långgatan 7B

Linnéstaden

75 kvm

2 rum och kök

Såld
Plantagegatan 15

Linnéstaden

91 kvm

3 rum och kök

Såld
Övre Majorsgatan 10B

Linnéstaden

54 kvm

2 rum och kök

Såld
Nordhemsgatan 19B

Linnéstaden

61 kvm

2 rum och kök