Louise Nilsson

Butik | Föräldraledig
031-757 06 21 | louise.n@staging.alvhem.com

Gamla byggnader, stuckaturer och tidstypiska detaljer är något som ligger mig varmt om hjärtat. Något som länge funnits som intresse men som under mina år i Stockholm blev till mitt jobb. Att jobba på Alvhem har länge varit en dröm för mig, så när det var dags för mig att ta nästa steg och bege mig hem till västkusten igen var Alvhem ett självklart val för mig.

Många erfarenheter senare är jag äntligen en del av detta fantastiska gäng, där jag på daglig basis får chansen att jobba i vår fina butik på Södra Vägen. Här har jag även förmånen att utveckla vår byggnadsvårds-avdelning samt hjälpa mina mäklarkollegor att visa och styla dom bästa bostäderna i Göteborg.

Då min uppväxt präglats mycket av min pappas ständiga byggande och renoverande har detta bidragit till att renovera kök och möbler blivit ett intresse som vuxit sig starkare hos mig med tiden. När jag och min sambo flyttade till vårt gemensamma boende blev vårt första projekt att renovera upp ett gammalt funkiskök till lite mera funktionellt men med utgångspunkt att bevara så mycket av originalet som möjligt.