Louise Fredriksson

Fastighetsmäklare i Majorna, Kungsladugård och Gamla Masthugget
0766-446616 | louise@staging.alvhem.com

Efter ett år som student i Paris väcktes min kärlek till äldre hus och byggnader med historia. Levande gator med en härlig blandning av restauranger, caféer, kontor och affärer. Där människor och gärna hundar kan mötas!

Därför känns det som att komma hem när jag kliver in på Alvhems kontor med sin ombonade och familjära atmosfär. Här kan vi; kunder, bostadsrättsföreningar, hantverkare, inredare, fotografer och mäklare m.fl. träffas över en kaffe i en rogivande miljö.

Min drivkraft är mötet med människor. Efter flera år i servicebranschen tar jag med mig vikten av att vara lyhörd och att ge tid och kunskap i varje enskilt möte. Andra ser mig som målinriktad och empatisk.

”Min drivkraft är mötet med människor”

Att tillsammans med vårt team av kreatörer få hjälpa till vid en av livets viktigaste affärer och att få visa varje hem från sin bästa sida är en ynnest. För mig är det viktigt att samarbeta för bra kvalitet, och jag kommer alltid göra mitt yttersta för att alla inblandade ska bli nöjda.
Att byta bostad är ingenting man gör i en handvändning och att känna sig trygg som både säljare och köpare är viktigt.

Jag är uppvuxen i Masthugget och Göteborgs norra skärgård, men sedan ett år tillbaka bor jag i charmiga Kålltorp där jag håller på och renoverar mitt badrum. Det är fascinerande hur mycket som kan göras även i en liten lägenhet och hur roligt det är att med enkla medel göra bostaden lite mer till sin egen.

Min lediga tid spenderas till stor del i skogen med min svenska lapphund Vilde men också strosande bland Göteborgs gator på jakt efter nya matupplevelser. Är det inte fantastiskt att vårt Göteborg har så många smultronställen att erbjuda!

Hem jag förmedlat

Såld
Paradisgatan 25A

Gamla Masthugget

43 kvm

2 rum och kök

Såld
Bäckegatan 26A

Gamla Masthugget

56 kvm

2 rum och kök

Såld
Kabelgatan 35E

Majorna

52,5 kvm

2 rum och kök

Såld
Kustroddaregatan 40

Kungsladugård

60 kvm

2 rum och kök

Såld
Såggatan 71B

Majorna

59,9 kvm

2 rum och kök

Såld
Paradisgatan 21A

Gamla Masthugget

90 kvm

3.5 rum och kök